Kunstig Intelligens

ARTIFICIAL INTELLIGENCE BY

Hva er AI?


Artificial Intelligence (AI), også kalt "deep learning", er definert av evnen til en maskins nevrale nettverkssystem til å analysere omgivelsene, gjenkjenne og skille bestemte objekter og optimalisere handlingene for å oppnå målene.


Akkurat som med menneskelig intelligens kan AI lære og forbedre seg over tid. AI kan bedre enn et mennseke lære og forbedre seg non stop. Nøyaktigheten til AI, avhengig av miljøet og datamengden den har brukt for å lære, kan sammenlignes med menneske. Det viktigste er at AI har en enorm kapasitet til å analysere store datamengder i brøkdelen av tiden det vil ta det beste menneske.


AI boksen til høyre analyserer data fra ett kamera, enheten kobles til nettverket og kamera søkes opp og legges inn fra ett web grensesnitt. Det vil komme en egen plattform for oss hvor en kan lage egne intelligente moduler for egentlig hva som helst.

AI moduler kan lastes ned fra et bibliotek for et variert utvalg av arbeidsområder. Modulene har en prøveperiode hvor en kan teste og finne riktig modul for tiltenkt bruk. 

Fordeler med AI


KOSTNADSBESPARENDE

AI sparer tid og arbeidskraft, øker effektiviteten og kutter kostnader på lang sikt.


FLEKSIBILITET

AI er designet for å være maskinvare agnostisk; dvs. den kan enkelt integreres med de fleste videoopptakere (NVR-er) og IP-kameraer. Ingen spesielle kameraer med innebygd analyse er nødvendig, noe som reduserer kostnadene.


HØY YTELSE

AI kan gi informasjonen du trenger fra videoer på sekunder med> 95% nøyaktighet.


SKALERBARHET

En virksomhet kan utvide (eller krympe) IT infrastrukturbehovet sømløst, sammenlignet med å kjøpe dyr maskinvare eller programvare.


BRUKERVENNLIGHET

Enkel, intuitiv programvare som krever minimal teknisk erfaring for å sette opp og nesten ingen læringskurve for å betjene.

AI Moduler

10. Trafikk analyse

11. Avviksdeteksjon

12. Parkerings administrasjon

13. Købehandling

14. Helse og sikkerhet

15. Varme deteksjon/kartlegging

16. Bevegelses deteksjon

17. Skilt gjenkjenning

18. Logistikk

19. Detektering av trafikk ulykker

29. Røyk deteksjon

30. Våpen deteksjon

31. Sone maskering1. Butikk overvåking

2. Deteksjon av folkemengder

3. Objekt deteksjon

4. Innendørs detektering

5. Telling av mennesker

6. Innbrudds deteksjon

7. Entring av forbudte områder

8. Område beskyttelse

9. COVID-19

20. Kjøretøy identifikasjon

21. Biometrisk analyse

22. Anonymisering

23. Fall detektering

24. Dagdriver deteksjon

25. Sabotasje deteksjon

26. Kontainer identifisering

27. Detektering av kundens følelser

28. Ansikt gjenkjenningDet kommer stadig til nye moduler og det er også mulig å bestille moduler gjennom et nettverk av verdens beste innen sine områder.