Drone Tilbehør

DRONE TILBEHØR

Thyea Z40 er utstyrt med et 3-aksialt gyro stabilisert gimbal system med høy presisjon som er i stand til å beskytte seg mot høyfrekvente vibrasjoner. Gimbal bruker den nyeste FOC børsteløse motoren med presis og høyfrekvent respons, og unngår risting i noen grad under flyturen. I mellomtiden kan en prosessor nøyaktig kontrollere driften av motoren, justere skyvevinkelen og stabilisere bilder, selv når den optisk zoomer opp 40 ganger.


Thyea Z40 støtter videoopptak i 4K oppløsning med en ultra-high-definition bildesensor.


Alle bildene som er tatt av Thyea Z40 kommer med GPS informasjon med høy nøyaktighet som er nyttig for sporing og løsning av problemer på et senere tidspunkt.


Thyea X1 GoPro HD kamera er et integrert avansert gimbal kontrollsystem med et HD-transmisjonssystem som kan gi sanntids stabile og HD bilder. Laget av lett aluminiumslegering, integrert strømforsyning for å garantere en langvarig utholdenhet; bruker den nyeste FOC børsteløse motoren for rask respons, og den unike støtdempingsstrukturen blir matchet med den siste tre-aksede stabiliseringsgimbal for å sikre at bildet er stabilt og klart, og HD kameraet gir høy kvalitet på utskriftsbildene.


Thyea X5 Sony 5100 er et HD alt i ett gimbalkamera som kan kobles til dronen med kontrollsystem innebygd. Brukeren kan kontrollere gimbal og kamera fra Ground Control Station.Thyea X7 Sony A7R11 er en HD kamera gimbal utviklet av MMC. Alt i ett gimbal kamera kan kobles til under dronen, kontrollsystem er bygget inn i gimbal. Brukeren kan kontrollere gimbal og kamera fra Ground Control Station.

Thyea E30 laseravstandsmåler har 2 millioner piksler og benytter 35 ganger optiske zoomobjektiver med en innsatt 1 / 1,8 tommers CMOS-sensor, og en treakse høy nøyaktig gimbal er utstyrt med en 1000 m laseravstandsmåler. Thyea E30 har målsporing og låsefunksjoner som kan brukes i patrulje, kartlegging, overvåking og andre områder.


Meteo S1 intelligent nyttelast slipp er utstyrt med et nytt hurtigutløsningsgrensesnitt som kan tilpasses flere modeller av flyplattformer. Den støtter kamera tonehøyde kontroll og kan bestemme slipp posisjonen i henhold til bilder fra FPV kamera. Innebygd sensor med høy presisjon kan måle og vise nøyaktig høyde på lasten. Den automatiske slipp verdien kan stilles inn på forhånd, den vil automatisk slippe objektet når det når eller overskrider slipp verdien.Thunder P1 megafon bruker en tilpasset tweeter med maksimalt 120dB og en effektiv hørbar avstand på opptil 600m. FPV kameraet er utstyrt med en ny generasjon bildeoverføringssystem for å overvåke scenen i sanntid. En integrert en akset gimbal kan brukes etter behov for å justere kameraets tonehøyde når som helst, og en mikrofon med høyt signal til støy forhold for å redusere påvirkningen av miljøet og sikre en tydelig lyd. Thunder P1 er nyttig som redning på stedet, antiterrorisme, opprørforebygging, fuglebortvisning etc.

Nova L150 søkelys er egenutviklet. Det består av et kamera i aluminiumslegering og LED lys med høy lysstyrke. Den er utstyrt med hurtigutløser og kan tilpasses mange modeller.


Thyea T1 infrarødt termisk kamera er egenutviklet, det integrerer en infrarød termisk kamerakjerne og er utstyrt med flerbruks hurtigutløsningsgrensesnitt, som er egnet for forskjellige UAV-er.

Thyea ZT40 duo kamera integrerer infrarødt termisk kamera og HD 40x optisk zoomkamera. Den kan passer de fleste dronemodeller med vårt nye gimbal grensesnitt. Bbrukerne kan kontrollere kameraet fra kontrollsystemet.Meteo 02 panoramisk slipp system utstyrer med standard grensesnitt og panoramakamera. Med innebygd 4X digital zoom 4 megapiksel HD kamera, og to uavhengige nyttelast kroker med maksimalt 8 kg nyttelastkapasitet hver, er Meteo 02 i stand til å utføre flere oppgaver som å slippe forsyninger og guide wire for kraftlinjer.

Thyea N30L er en 3 aksiell gyrostabilisert gimbal med høy presisjon som er installeres i dronens standard kontakt. Den har 30X optisk zoomkamera som har både nattsynsmodus og høyoppløselig fargemodus.


Gassdetektor G2 er en UAV gassdetektor med standard gimbal kontakt og er utstyrt med et panoramakamera som kan gi 360 grader opptak av miljøet. Systemet støtter oppdagelse av høy presisjon i sanntid av opptil 80 forskjellige slags gasser. Den kan brukes i UAVer som Skylle, Notuzi og Griflion og erstatter manuelt arbeid med farlig og utilgjengelig områdeinspeksjon for sanntidsovervåking av miljødata.