Autonome Droner

AUTONOME UAV

Bruksområder:

Kartlegging og oppmåling - Inspeksjon av kraftlinjer - Brannslukking - Trafikkovervåking - Verktøy for å holde store områder fritt for fugl - Digitalisert jordbruk - Akvakultur - Søk og redningsarbeid - Havneovervåking - Tidligvarsling av algeoppblomstring

HELAUTOMATISK FLYVNING

Helautomatiske UAV løsninger for bruk der overvåking, detektering og operasjoner fra luften er nødvendig for en enkel og sikker drift.UAVène våre kan opereres manuelt, via nettbrett og lokale PCèr eller fra sentrale kontrollrom. Ønsket rute legges inn og dronen utfører oppdraget, returnerer til basen og setter seg selv til lading og er klar til neste oppdrag etter endt lading, en UAV kan dekke flere lokasjoner. Lagrede ruter kan brukes igjen med et enkelt knappetrykk eller sendes ut ved kamera eller timer aktivering.

 

UAVèn er en industri UAV i IP 54 bygget for røffe miljø med sikkerhet og overvåking, søk og redning, kartografi og jordbruk og akvakultur som bruksområder. De kan utstyres med fallskjerm for sikker bruk.

 

TIDLIGVARSLING AV ALGEOPPBLOMSTRING OG MANETER

Utstyrt med et multispektral kamera kan tilstanden til avlinger verifiseres og eventuelle problemer kan oppdages på et tidlig tidspunkt. Kameraet vi bruker er spesialtilpasset for å detektere algeoppblomstring, maneter og andre organiske materialer i vann og sjø. 

 

MÅKEFUGLER

Måker er det største problemet å få bort fra lokasjoner, vi har erfart at måker noen steder i landet responderer dårlig på laser, spesiellt gjelder dette i oppdrettsanlegg i foringsfase, søppelanlegg og ellers hvor det er lett tilgjengelig mat. For disse lokasjonene er en UAV løsning eller Birdlaser Marine LRAD det eneste som har vist seg å være effektivt over tid.

 

ANBEFALT LØSNING

  • For oppdrettsanlegg vil Birdlaser Marine LRAD eller en droneløsning være den beste løsningen.
  • For større industrianlegg vil en UAV løsning være best. 

Skylle 1550

Maks last: 12 kg

Flytid: 80-160 minutt

Beskyttelse: IP54

Miljø: -20C til 60C

Vekt: 6,8 kg + Batteri

Notuzi B90

Maks last: 3 kg

Flytid: 45-90 minutt

Beskyttelse: IP54

Miljø: -20C til 60C

Vekt: 3,7 kg + Batteri

Brenselcelle Batterier

Hydrogen brenselcelle batterier dobler flytiden, batteriene har 50% lavere vekt en standard Li-po batterier som gir opp til 100-160 minutt flytid.

Helautomatisk lading med vår værbestandige drone garasje.

Test av norske rovfuglelyder mot måkers hvileplass på industribygg på Sandnes i Rogaland.

FØLG OSS


Twitter

Google +

© Copyright 2019 Vestflow

This website is currently undergoing a major update and may contain outdated and wrong information, please contact us if you have any questions.