WiFi

2.4 GHz 450 Mbps og 5.8 GHz 1300 Mbps WiFi med

Opptil 5 km rekkevidde med høyeste hastighet

Fiber kvalitet trådløst 802.11AC nettverk til en brøkdel av prisen av fiber. For oppdrettsanlegg og andre utsatte steder som krever høy kvalitet på alle komponenter. Gigabit port, GPS synkroniserte klienter som gir vesentlig høyere hastigheter. Værbestandig system som er driftsikkert og krever lite vedlikehold. For best mulig forhold må tilgangspunktet på flåten monteres minst 3,5 meter over vannflaten. Ved bruk av kamera bør antall merder ikke overstige 8. Ved flere merder kan flere tilgangspunkt monteres opp og kobles til eksisterende switch.

PoE Switch med fire porter og to uplink porter som med IP68 tåler det meste både over og under vann. Leveres med rørfeste.

Kombinert klient og tilgangspunkt som ikke  tar særlig stor plass. Med mulighet for både vegg og rørfeste passer den de fleste steder.

Systemet er kalkulert for å håndtere våre doble 4K kamera, kameraene er forberedt for vår kunstige intelligens som blant annet kan brukes til å telle lakselus, selve intelligensen er ikke lært opp på grunn av at vi mangler videogrunnlag, så snart vi har det kan vi tilby denne muligheten.

KONTAKT OSS

  Vestflow AS

  Postveien 56

  4317 Sandnes

  51 20 58 80

FØLG OSS


Twitter

Google +

© Copyright 2020 Vestflow