Datagulv

Datagulv

ELEVFLOOR fra Oddicini

Kvalitetssgulv med innebygget sikkerhet til marine, offshore, datahaller og kontorbygg

Italiensk kvalitet gir perfekt resultat

KATALOG

ELEVFLOOR opphøyde gulv (kjent som datagulv eller installasjonsgulv) fra Oddicini leveres i en rekke ulike materialer og valgbart utseende. For eksempel treverk, marmor, naturstein, linoleum, laminat eller teppefliser. Så det er enkelt å velge det riktige gulvet til møterom, datarom/serverrom, kontorer eller auditorium.


ELEVFLOOR datagulv er praktisk og sterkt. Det kombinerer karakteristikkene til høykvalitets materialer med de funksjonelle kravene til et teknisk gulv gjennom å legge elegant design til funksjonaliteten.


ELEVFLOOR er raskt å installere i nye og eksisterende bygg og utgjør en kostnadseffektiv løsning der alle tekniske installasjoner enkelt kan legges tilgjengelig under gulvet og høyden kan justeres i henhold til brukerens behov.


Støttebena kan plasseres direkte på undergulvet og kan tilpasses i individuelle høyder for å passe inn i alle bygg – også der gulvene i utgangspunktet er ujevne. Inspeksjon av forholdene under gulvet kan lett gjøres ved å åpne (og lukke) gulvpanelene.


Erfaring viser at ELEVFLOOR gir reduserte kostnader og større fleksibilitet i utformingen av forretningsbygg gjennom raskere leveransetider, lavere vedlikeholdskostnader og generelt mindre behov for større endringer.


Gulvene fra Oddicini er kjent for sin høye kvalitet og fleksible utforming.


Kontakt oss på mail eller telefon for nærmere informasjon og tilbud!


Du finner også mer informasjon på Oddicini’s engelske websider.

© Copyright 2017. All Rights Reserved.

KONTAKT OSS