Beskyttelse mot avlytting

Avlytting

Beskytt mot elektromagnetisk stråling fra utsiden og utslipp fra innsiden

Beskytt mot elektromagnetiske pulser og avlytting fra utsiden og utstråling fra innsiden av dine konstruksjoner.

Beskyttelse fra utsiden


I dag er det en selvfølge at vi har beskyttelse mot uønskede risker som kan ødelegge våre verdier.  Vi bygger brann og innbruddssikre rom og har brannmurer som beskytter våre data og programmer fra å bli stjålet eller ødelagt.


Men ofte forsømmes risikoen for at selve elektronikken kan bli ødelagt av plutselige uforutsette elektromagnetiske utladninger. Såkalte EMP (electro magnetic pulses) kan oppstå når som helst og disse søker seg til gode ledere av elektrisk strøm. Særlig utsatt er moderne datautstyr og annet elektronisk utstyr.  Ofte medfører en slik utladning komplett ødeleggelse av utstyret og elektroniske lagrede data kan bli permanent slettet.


Heldigvis finnes det gode løsninger for å minimere denne risikoen. Vi har kunnskapen og produktene som skal til for beskytte dine verdier mot disse truslene. Enten de er naturlige eller menneskeskapte.Beskyttelse mot avlytting og utslipp fra innsiden


De fleste virksomheter har ingen beskyttelse mot avlytting eller avlesning av signaler som slippes ut fra sine kontorer, datasystemer eller kommunikasjonsløsninger (TEMPEST). Vi er svært sårbare hvis noen skulle ønske å lese av signalene vi sender ut.


Beskyttelse mot avlytting og TEMPEST kan være komplekst og kildene til signaler er mange og spenner over frekvensområder fra ultra lave til ultra høye frekvenser med ulik styrke men vi har kunnskapen og produktene som skal til for beskytte deg fysisk mot disse truslene.


Kontakt oss for å lære mer om hvordan dine verdier kan beskyttes.

© Copyright 2017. All Rights Reserved.

KONTAKT OSS